Babel – Modevisning och musik, i förmån för Musikhjälpen 2015
december 16, 2015
7:00 e m
Malmö, Sweden
Babel

Den 16:e december kl 19:00 är ni hjärtligt välkomna till Babel för en kväll fylld av mode och musik, till förmån för musikhjälpen.

https://www.facebook.com/events/117958571902577/

Lovisa Oldberg, Stina Kymmer Gustafsson, Adilajda Sahuric, Amanda Modin, Clara Sh, Malin Gerdtsson och Tatiana Svensson – designers på Tau Learning, school of arts and crafts kommer under kvällen visa upp sina slutkollektioner.

Till förmån för musikhjälpen kommer ett valfritt inträde (minimum 60 kronor) skänkas oavkortat. Vi kommer även visa upp kläder som sedan auktioneras ut till förmån för musikhjälpen.

Under kvällen kommer även bandet Leading Edge att spela.

Leading Edge är ett popband från Lund som har spelat ihop sedan 2012 och gick i år till skånefinal i musiktävlingen Emergenza: ”Leading Edge frontas av stabila och vackra stämsjungande sångröster, och backas av ett popinfluerat band. […] Tonerna som framförs av det livliga bandet är fyllda med en kaxig glädje och en ton av hoppfullhet som fyller lokalen med ljus. Bland vegamössor, mockajackor och mönstrade skjortor finner vi en poppig orkester som sätter musiken i första rummet.